A de Jong.dk - fotograf Horsens-Foto A de JongKontakt
A de Jong.dk - fotograf Horsens-Foto A de Jong
Kontakt

Galleri med babyfotos

Her kan du finde nogle få af de mange babyfotos jeg har lavet i studiet.

Baby- og nyfødt fotografering kræver tid og tålmodighed. Hos mig kommer i ind i trygge rammer, lang væk fra hverdagens larm.

Jeg tager mig tid til at fotografere jeres guldklump og har stor erfaring med at få de bedste billeder til jer.

At få taget professionelle fotografier af sine nyfødte børn og børn under 1 år er en investering i minderne og en måde at sikre, at man aldrig glemmer de øjeblikke, der går så hurtigt forbi.

Som forælder er det let at blive overvældet af det daglige slid og pligter, og det er også let at miste synet af, hvor hurtigt tiden går. Derfor er det vigtigt at tage sig tid til at stoppe op og værdsætte de små øjeblikke, der gør livet så specielt, som når ens nyfødte sover fredeligt, eller ens barns første tænder bryder igennem.

Fotografierne, der tages af ens børn, når de er så små, vil altid have en helt speciel plads i hjertet og hjemmet. Disse billeder kan bringe glæde og lykke i mange år fremover, og det er derfor en god idé at investere i professionelle fotografier, der kan fange øjeblikkene på den smukkeste og mest professionelle måde.

Der er noget helt særligt ved at have disse øjeblikke fanget på film. Professionelle fotografer er eksperter i at fange de små detaljer og udtryk, der er unikke for ens børn, og det betyder, at disse billeder vil være en del af ens liv for evigt.

At få taget professionelle billeder af sine børn kan også være en måde at hylde den kærlighed, man føler for dem. Det er en måde at udtrykke sin taknemmelighed og kærlighed til dem og at skabe en smuk hyldest til den kærlighed, der binder en sammen.

At få taget professionelle fotografier af ens børn er en måde at værne om minderne og skabe en arv, der vil leve videre i mange år fremover. Disse fotografier vil være en konstant påmindelse om de øjeblikke, der betyder mest, og de vil bringe glæde og varme til ens hjerte for altid.

baby fotografering

skøn billede fra far og søn

nyfødt fotografering

kontrasten stor og små

baby fotografering

jeg sover trygt mens jeg bliver fotograferet

baby fotografering

Foto A de Jong

Nordre Strandvej 66

8700 Horsens

Tlf. 40419588

Mail: foto@adejong.dk

CVR: 36131195

Besøg min Facebook side