A de Jong.dk - fotograf Horsens-Foto A de JongKontakt
A de Jong.dk - fotograf Horsens-Foto A de Jong
Kontakt

Galleri med natur fotos

Her kan du finde nogle få af de mange natur fotos jeg har lavet.

Få naturen helt ind i stuen!

Smukke fotografier af vild natur kan have en terapeutisk virkning på mennesker af mange forskellige årsager. Først og fremmest er billeder af vild natur med til at give os en følelse af fred og ro. Når vi ser på disse billeder, kan vi næsten mærke vinden blæse, høre fuglene synge, og føle solens varme på vores ansigt. Dette kan være med til at give os en pause fra vores stressende hverdag og hjælpe os med at slappe af og falde til ro.

En anden grund til, at billeder af vild natur kan have en terapeutisk virkning, er at de kan hjælpe os med at genoprette vores forbindelse til naturen. Som samfund er vi i stigende grad blevet fjernet fra naturen, og mange af os tilbringer det meste af vores tid indenfor foran en computerskærm. Billeder af vild natur kan være med til at minde os om, hvor vigtigt det er at bruge tid i naturen og have respekt for den.

Endelig kan billeder af vild natur også hjælpe os med at genfinde vores indre ro og skabe en følelse af taknemmelighed. Når vi ser på disse billeder, kan vi blive mindet om, hvor smuk og skrøbelig naturen er, og hvor vigtigt det er at beskytte den. Dette kan hjælpe os med at genoprette vores forbindelse til naturen og inspirere os til at gøre vores del for at beskytte den.

Alt i alt har smukke fotografier af vild natur en terapeutisk virkning på mennesker, fordi de kan hjælpe os med at genoprette vores forbindelse til naturen, skabe en følelse af fred og ro, og genfinde vores indre ro og taknemmelighed. Hvis du har brug for en pause fra den travle hverdag, så kan et smukt billede af vild natur være en god måde at trække vejret dybt og slappe af på.

flot lokation ved Husoddestrand

natur fotografering

Husoddeskov i efterårs farve

natur fotografering

Horsenshavn en flot morgen

natur fotografering

smuk dag ved Husoddestrand

natur fotografering

Forår er på vej

natur fotografering

smukke svane unger

natur fotografering

Foto A de Jong

Nordre Strandvej 66

8700 Horsens

Tlf. 40419588

Mail: foto@adejong.dk

CVR: 36131195

Besøg min Facebook side