A de Jong.dk - fotograf Horsens-Foto A de JongKontakt
A de Jong.dk - fotograf Horsens-Foto A de Jong
Kontakt

Galleri med børnefotos

Her kan du finde nogle få af de mange børnefotos jeg har lavet.

Jeg tager mig tid til at fotografere jeres barn, og der er mange muligheder. Billeder kan tages i studiet, men hele Horsens egnen byder på mange spændende steder som Horsens Fjord, Stensballe Strand, Bygholmpark, Boller Slot, Nørrestrand, Hansted sø men også i byen er der mange steder hvor der kan tages kreative børne billeder.

Jeg har stor erfaring med at få de bedste børnebilleder til jer.

Professionelle fotos af børnene er en god ide, fordi det kan skabe smukke og værdifulde minder. Når man har børn, kan tiden flyve af sted, og før man ved af det, er de vokset op og flyttet hjemmefra. Derfor er det vigtigt at have minder om ens børns barndom, og professionelle fotos kan give en smuk og varig påmindelse om den tid.

Et professionelt børneportræt kan også være en måde at fange deres unikke personlighed på. Børn vokser op så hurtigt, og med et professionelt foto kan man fange deres uskyld, deres legesyge og deres sødme. Det kan give en smuk og værdifuld erindring om ens børns opvækst, som man kan nyde i mange år fremover.

Desuden er professionelle fotos af børnene en god investering, fordi man kan dele dem med familie og venner. Det er altid sjovt at se billeder af ens børn, og med professionelle fotos kan man vise sine børn frem på den bedste måde muligt. Det kan også være en smuk gave til bedsteforældre eller andre familiemedlemmer, der elsker at se billeder af børnene.

Endelig kan professionelle fotos af børnene også være en sjov og hyggelig oplevelse for hele familien. Børn elsker at klæde sig ud og posere for kameraet, og det kan være en god måde at tilbringe en eftermiddag sammen på. Det kan også være en måde at skabe smukke minder sammen som familie, som man kan se tilbage på og smile af i mange år.

Alt i alt er professionelle fotos af børnene en god ide, fordi det kan give smukke og værdifulde minder, fange børnenes unikke personligheder, og være en sjov oplevelse for hele familien.

børne portræt
børne portræt

børne fotografering

børne fotografering

børne billeder ved Bollerslot i Horsens

børne fotografering

unikke billeder i rapsmarken

børne fotografering

Få lavet unikke og personlige billeder hos en professionel fotograf i Horsens

børne fotografering

få lavet unikke og personlige billeder fra en professionel fotograf i Horsens

børne fotografering

Få lavet unikke og personlige billeder hos en professionel fotograf i Horsens
Få lavet unikke og personlige billeder hos en professionel fotograf i Horsens

Foto A de Jong

Nordre Strandvej 66

8700 Horsens

Tlf. 40419588

Mail: foto@adejong.dk

CVR: 36131195

Besøg min Facebook side