A de Jong.dk - fotograf Horsens-Foto A de JongKontakt
A de Jong.dk - fotograf Horsens-Foto A de Jong
Kontakt

Om mig, Arendina

Velkommen hos Foto A de Jong

Du kan bestille mig til din nyfødt fotografering, børnefotografering, portrætfotografering, bryllups fotografering, konfirmationsfotografering, graviditets, dyr og natur fotografering.

Mit navn er Arendina, jeg er din professionel fotograf i Horsens med eget studie i landlige omgivelser ved den smukke Nørrestrand.

Jeg er klar til at fange jeres store øjeblikke med min camera.

Som fotograf i Horsens har jeg mange mugligheder til at lave spænende og kreative billede.

Fotografering kan være udenfor i naturen da der er mange parken, søer, strand ved Horsens fjord og legepladser rund omkring, men det kan også være hjemme hos dig eller hjemme i mit studie.

Mit studie er åben efter aftale.

Jeg elsker at være kreativ, men også at fange følelser.

Min hobby er min passion og mit arbejde.

Er du i tvivl, om noget så er du velkommen til at kontakte mig.

adejong.dk fotograf Horsens-Foto A de Jong

Fotograf Arendina Post de Jong, Horsens

Hvorfor bruge en professionel fotograf?

At bruge en professionel fotograf har flere fordele. For det første har en professionel fotograf både erfaring og ekspertise i at skabe smukke og kreative billeder, der er værd at hænge på væggen og dele med venner og familie. Du kan stole på, at en professionel fotograf vil tage billeder af høj kvalitet, og du kan være sikker på, at resultatet vil være professionelt og smukt.

Selvom smartphonekameraer har udviklet sig meget i de senere år, er der stadig en stor forskel mellem et billede taget med en smartphone og et billede taget af en professionel fotograf. Professionelle fotografer har erfaring, udstyr og tekniske færdigheder, der gør, at de kan skabe smukke og mindeværdige billeder.

En anden fordel ved at bruge en professionel fotograf er, at du får mulighed for at arbejde sammen med en person, der er ekspert i at få dig til at føle dig afslappet og tryg foran kameraet. En professionel fotograf vil også være i stand til at vejlede dig gennem hele processen og give dig tips til, hvordan du kan se bedst muligt ud på dine billeder.

Endelig vil du med en professionel fotograf få mulighed for at bevare minder for livet. Du kan se tilbage på dine billeder år efter år og genopleve de øjeblikke, der blev fanget på kameraet. Du vil aldrig fortryde at have investeret i en professionel fotograf, når du ser tilbage på dine minder og mindes de gode tider.

Så hvis du vil have smukke, kreative og professionelle billeder af dig selv, din familie, dit bryllup, dine børn eller andre øjeblikke, er det en god ide at bruge en professionel fotograf. Du vil have smukke billeder, der vil glæde dig i mange år fremover.

Foto A de Jong

Nordre Strandvej 66

8700 Horsens

Tlf. 40419588

Mail: foto@adejong.dk

CVR: 36131195

Besøg min Facebook side